Dvd
Engels

The Spiderwick chronicles

Mark Waters (regisseur), Tony DiTerlizzi (naar het werk van), Holly Black (naar het werk van)
Titel
The Spiderwick chronicles
Regisseur
Mark Waters
Naar het werk van
Tony DiTerlizzi Holly Black
Componist
James Horner 1953-2015
Acteur
Freddie Highmore
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, 2008
1 dvd-video
Oorspr. opname
2008
Speelduur
ca. 92 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Nederlands Ondertiteling: Nederlands, Engels, Deens, Fins, Noors, Zweeds
EAN
8714865600610 8714865504611

Over Mark Waters

Mark Stephen Waters (Cleveland, Ohio, 30 juni 1964) is een Amerikaans filmregisseur. Hij is vooral bekend vanwege zijn regie van de films Just Like Heaven, Mean Girls en Freaky Friday.

Filmografie

  • Vampire Academy: Blood Sisters (2014)
  • Mr. Popper's Penguins (2011)
  • The Spiderwick Chronicles (2008)
  • Henry's List of Wrongs (2006)
  • Just Like Heaven (2005)
  • Mean Girls (2004)
  • Freaky Friday (2003)
  • Warning: Parental Advisory (2002) (TV)
  • Head Over Heels (2001)
  • The House of Yes (1997)

Externe link

  • (en) ┬áMark Waters in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia