Boek
Nederlands

De Boeboeks aan zee

Marc De Bel (auteur), Frieda Van Raevels (illustrator)
+1
De Boeboeks aan zee
×
De Boeboeks aan zee De Boeboeks aan zee

De Boeboeks aan zee

Marc De Bel (auteur), Frieda Van Raevels (illustrator)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Soeza Boeboek vindt in het bos een achtergelaten 'slodderboek'. Daarin staat een foto van een zandkasteel aan de zee. Soeza en Piepel dromen er al lang van om die grote plas ook eens in het echt te zien. En het geluk is met hen, want oma Hippofena, de stammoeder van de Duindoornboeboeks, viert haar tweehonderdste verjaardag met een Groot Tweeuwelingenfeest, waarop ook alle Papaverboeboeks zijn uit
Onderwerp
Zee en strand
Extra onderwerp
humor
Titel
De Boeboeks aan zee
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Frieda Van Raevels
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Van Halewyck, 2020
126 p. : ill.
ISBN
9789463831581 (hardback)

Over Marc De Bel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Michiel Hendryckx

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarri├Ęre begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - Stuffie en het geheim van de Kankan-Goeroe (Infodok, 4e druk 1997)
  • 1991 - Nikki Nikkel (Infodok, 5e druk 1999)
  • Lees verder op Wikipedia