Dvd
Nederlands

Voetbalgeheimen ; Het laatste avondmaal

Kurt Vervaeren (regisseur), Herbert Flack (acteur), Lucas Van den Eynde (acteur)
Titel
Voetbalgeheimen ; Het laatste avondmaal
Regisseur
Kurt Vervaeren
Acteur
Herbert Flack Lucas Van den Eynde Francesca Vanthielen Michel Van Dousselaere 1948- Maaike Cafmeyer
Taal
Nederlands
Uitgever
Bridge Pictures, 2006
1 dvd-video
Speelduur
ca. 100 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands Personages gebaseerd op de romans van Pieter Aspe
EAN
8711983484474

Over Kurt Vervaeren

Kurt Vervaeren is een Vlaams televisieregisseur.

Vervaeren werkte in het verleden als regisseur van televisiereeksen zoals Wittekerke, Veel geluk, professor!, Spoed, Louislouise en De Rodenburgs.

Filmografie

  • Zone Stad (2012-2013)
  • De Rodenburgs (2009-2010)
  • LouisLouise (2008-2009)
  • Spoed (2008)
  • Aspe (2006-2007, 2011-2014)
  • Veel geluk, professor! (2001)
  • Dokters (1997)
  • Wittekerke

Suggesties