Dvd
Nederlands

Kaviaar & spelen ; Free Willy

Kurt Vervaeren (regisseur), Pieter Aspe (naar het werk van), Herbert Flack (acteur)
Titel
Kaviaar & spelen ; Free Willy
Regisseur
Kurt Vervaeren
Naar het werk van
Pieter Aspe
Acteur
Herbert Flack Lucas Van den Eynde Francesca Vanthielen Michel Van Dousselaere Maaike Cafmeyer
Taal
Nederlands
Uitgever
Bridge Pictures, 2006
1 dvd-video
Speelduur
ca. 100 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands Personages gebaseerd op de romans van Pieter Aspe
EAN
8711983484443

Over Kurt Vervaeren

Kurt Vervaeren is een Vlaams televisieregisseur.

Vervaeren werkte in het verleden als regisseur van televisiereeksen zoals Wittekerke, Veel geluk, professor!, Spoed, Louislouise en De Rodenburgs.

Filmografie

  • Zone Stad (2012-2013)
  • De Rodenburgs (2009-2010)
  • LouisLouise (2008-2009)
  • Spoed (2008)
  • Aspe (2006-2007, 2011-2014)
  • Veel geluk, professor! (2001)
  • Dokters (1997)
  • Wittekerke

Suggesties