Inspecteur Pieter Van In en zijn twee assistenten onderzoeken moorden die plaatsvinden in Brugge.
Bevat
Disc 1 (Afl. 1-3) -- Zwarte anjers ; De krotkoningin ; De zaak Christiaenen.
Disc 2 (Afl. 4-6) -- Dodelijke ambitie ; Fataal bedrog ; Vendetta.
Disc 3 (Afl. 7-9) -- Angel dust ; In Brugge ; Oude vrienden.
Disc 4 (Afl. 10-13) -- De ontslagpremie ; A charge ; Apocalyps deel 1 ; Apocalyps deel 2.
Extra onderwerp
Speelfilms, Thrillers (film)
Titel
Aspe. Seizoen 7
Regisseur
Kurt Vervaeren
Naar het werk van
Pieter Aspe
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Bridge, 2011
4 dvd-video's
Speelduur
650 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands Personages gebaseerd op de romans van Pieter Aspe
EAN
8711983956988

Over Kurt Vervaeren

Kurt Vervaeren is een Vlaams televisieregisseur.

Vervaeren werkte in het verleden als regisseur van televisiereeksen zoals Wittekerke, Veel geluk, professor!, Spoed, Louislouise en De Rodenburgs.

Filmografie (regie)

  • Lisa (2021)
  • Familie (2016)
  • Zone Stad (2012-2013)
  • De Rodenburgs (2009-2010)
  • LouisLouise (2008-2009)
  • Spoed (2008)
  • Aspe (2006-2007, 2011-2014)
  • Veel geluk, professor! (2001)
  • Dokters (1997)
  • Wittekerke (1998-2005)