Dvd
Nederlands

Hallo K3. Vol. 7

Karen Damen (acteur), Kristel Verbeke (acteur), Josje Huisman (acteur)
Belevenissen van de K3-meiden in hun nieuwe appartement. Vanaf ca. 8 jaar.
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2013
1 dvd-video
Speelduur
75 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233170884

Besprekingen

Komedieserie met in de hoofdrollen de meiden van de popgroep K3: Karen, Kristel en Josje. We volgen hun belevenissen die zowel over dagelijkse beslommeringen gaan als over hun leven als popster. Zij wonen samen in een appartementencomplex; Karen en Kristel wonen samen in één appartement, Josje woont in het appartement aan de overkant van de gang. Andere belangrijke personages zijn de behulpzame buurman Marcel (Jacques Vermeire), de knappe bovenbuurjongen Bas (Winston Post) en de moederlijke caféhoudster Rosie (Meta Gramberg). De avonturen spelen zich voornamelijk af binnen het appartementencomplex en worden gebracht met de nodige humor. Deze dvd bevat de drie afleveringen: De broer van Marcel, De klasreünie, Het huwelijk. Een productie van Studio 100. Vanaf ca. 8 jaar.

Over Karen Damen

Karen Franciska Maria Louisa Damen (Wilrijk, 28 oktober 1974) is een Vlaamse zangeres, (musical)actrice en presentatrice. Ze is vooral bekend als het eerste roodharige lid van de popgroep K3.

Privé

Karen Damen is familie van actrice Katelijne Damen, acteur Hubert Damen en advocaat Walter Damen.

Levensloop

Karen Damen studeerde Moderne Talen aan de Humaniora en werkte in de horeca in Antwerpen. Eind jaren negentig werd ze gevraagd voor de meidengroep die vanaf 1999 onder de naam K3 razend populair werd, vooral onder kinderen.

Als lid van K3 zong Damen niet alleen, maar acteerde ze (net als de andere twee leden) ook in de vele televisieprogramma's, musicals en films waarin de groep centraal stond. Zowel in haar tijd bij K3 als daarna had ze andere rollen als actrice en was ze te gast in diverse praat- en showprogramma's.

Damen kwam in het nieuws …Lees verder op Wikipedia