Dvd
Nederlands

Hallo K3. Vol. 2

Karen Damen (acteur), Kristel Verbeke (acteur), Josje Huisman (acteur)
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2011
1 dvd-video
Oorspr. opname
2011
Speelduur
ca. 75 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233139010

Besprekingen

Een komedieserie over de K3-meiden Karen, Kathleen en de nieuwe zangeres Josje (de Nederlandse Josje Huismans) die samen een appartement hebben gehuurd. We volgen hun belevenissen die zowel over dagelijkse beslommeringen gaan als over hun leven als popster. Andere belangrijke personages zijn de behulpzame buurman Marcel (Jacques Vermeire), de knappe buurjongen Bas (Winston Post) en de moederlijke caféhoudster Rosie (Meta Gramberg). Een productie van Studio 100. Vanaf ca. 9 jaar.

Over Karen Damen

Karen Franciska Maria Louisa Damen (Wilrijk, 28 oktober 1974) is een Vlaamse zangeres, (musical)actrice en presentatrice. Ze is vooral bekend als het eerste roodharige lid van de popgroep K3.

Privé

Karen Damen is familie van actrice Katelijne Damen, acteur Hubert Damen en advocaat Walter Damen.

Levensloop

Karen Damen studeerde Moderne Talen aan de Humaniora en werkte in de horeca in Antwerpen. Eind jaren negentig werd ze gevraagd voor de meidengroep die vanaf 1999 onder de naam K3 razend populair werd, vooral onder kinderen.

Als lid van K3 zong Damen niet alleen, maar acteerde ze (net als de andere twee leden) ook in de vele televisieprogramma's, musicals en films waarin de groep centraal stond. Zowel in haar tijd bij K3 als daarna had ze andere rollen als actrice en was ze te gast in diverse praat- en showprogramma's.

Damen kwam in het nieuws …Lees verder op Wikipedia