Dvd

K3 en het wensspel

K3 (uitvoerder)
+1
K3 en het wensspel
×
K3 en het wensspel K3 en het wensspel

K3 en het wensspel

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Als de meisjes van K3 de zolder van oma opruimen, vinden ze een betoverd wensspel. Daarmee belanden ze in verschillende fantasiewerelden waar ze hun populaire hits zingen, voorzien van nieuwe videoclips. De liedjes zijn o.a.: Oyalélé, Leukste van het land en Handjes draaien,
Onderwerp
Magie
Titel
K3 en het wensspel
Uitvoerder
K3
Uitgever
Studio 100, 2010
1 dvd-video
EAN
5414233135425
CDR
JKD6141

Besprekingen

De meisjes van K3, Karen, Kristel en Josje, vinden bij het opruimen van de zolder van oma, een betoverd wensspel. Daarmee belanden ze in verschillende fantasiewerelden, en moeten ze op zoek naar een sleutel om het spel uit te spelen. De avonturen geven aanleiding voor het uitvoeren van hun populaire hits in nieuwe videoclipversies. De liedjes zijn: Oyalélé, Leukste van het land, Handjes draaien, Alle kleuren, Toveren en MaMaSé!, allen bekend van de cd MaMaSé. De liedjes zijn in het menuscherm apart te kiezen. Voor alle K3 fans.

Over K3

CC BY 2.0 be - Foto van/door De originele uploader was Theohendriks op de Nederlandstalige Wikipedia

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 kandidaten uit Nederland en Vlaanderen om deze positie. Julia Boschman was de winnares van dat programma en volgde Klaasje op.

Lees verder op Wikipedia