Dvd
Nederlands

K3 en het heksenexamen : show

K3 (uitvoerder)

K3 en het heksenexamen : show

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
De muzikale show van het Belgische trio K3 opgenomen in 2006
Titel
K3 en het heksenexamen : show
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
[Schelle]: Studio 100, © 2007
1 dvd-video
Speelduur
ca. 75 min.
EAN
5414233901945

Besprekingen

De populaire Vlaamse meidengroep K3 trok zowel in Vlaanderen als in Nederland stampvolle zalen met hun show. Karin, Kathleen en Kristel speelden vaak drie voorstelling per dag. Deze keer ontmoeten ze een boze heks die op zoek is naar haar toverstokje. Om zelf toverheks te worden, moeten Kristel, Karen en Kathleen hun grootste angsten overwinnen. Het verhaaltje is flinterdun, maar verbindt de populaire liedjes mooi met elkaar. Ze zingen bijvoorbeeld de bekende nummers als Oma's aan de top, Teleromeo, Oya Lélé en andere hits. Dit alles vakkundig gebracht. Voor de vele fans.

Over K3

CC BY 2.0 be - Foto van/door De originele uploader was Theohendriks op de Nederlandstalige Wikipedia

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 kandidaten uit Nederland en Vlaanderen om deze positie. Julia Boschman was de winnares van dat programma en volgde Klaasje op.

Lees verder op Wikipedia