Dvd
Nederlands

In concert : live in Ahoy

K3 (uitvoerder)
+1
In concert : live in Ahoy
×
In concert : live in Ahoy In concert : live in Ahoy

In concert : live in Ahoy

Titel
In concert : live in Ahoy
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2012
1 dvd-video
Speelduur
ca. 80 min.
EAN
5414233159698
CDR
JKD6640

Besprekingen

Show van het populaire Vlaamse meidentrio K3, bestaande uit Kristel, Karen en Josje. In maart 2012 gaf het drietal zeven concerten in Ahoy Rotterdam. Ze zingen achttien zowel oude als nieuwe hits waaronder: Beroemd, Hallo mama, Ya ya yippee, Oma's aan de top en het aloude Tele-Romeo, Kuma hé en Oya lélé. Regelmatig wisselen ze van kostuum. Deze show is opgenomen op 11 maart 2012. Voor alle fans vanaf ca. 3 jaar.

Over K3

CC BY 2.0 be - Foto van/door De originele uploader was Theohendriks op de Nederlandstalige Wikipedia

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 kandidaten uit Nederland en Vlaanderen om deze positie. Julia Boschman was de winnares van dat programma en volgde Klaasje op.

Lees verder op Wikipedia