Dvd

15 Jaar : De beste clips

K3 (uitvoerder)
+1
15 Jaar : De beste clips
×
15 Jaar : De beste clips 15 Jaar : De beste clips

15 Jaar : De beste clips

Genre:
Titel
15 Jaar : De beste clips
Uitvoerder
K3
Uitgever
Studio 100, 2013
2 dvd-video's
EAN
5414233174530
CDR
JKD6975

Besprekingen

De succesvolle Belgisch-Nederlandse meidengroep K3 beleeft dit jaar haar vijftienjarig jubileum. Ze vieren hun verjaardag met een jubileumshow*. Ook is er een verzamelbox met vier cd's** uitgekomen met daarop zestig van hun meest bekende liedjes. Deze dubbel-dvd-box bevat dertig clips van hun bekende nummers. De groep startte met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerst. In 2009 verliet Kathleen de groep en kwam de Nederlandse Josje Huisman erbij. In de box zijn dertien nummers opgenomen in de oude formatie en de rest in de nieuwe. Zo zien we de meisjes ook toen ze nog wat jonger waren. De oude en nieuwe clips staan door elkaar heen. Leuk voor alle K3-fans. Vanaf ca. 4 jaar.

Over K3

CC BY 2.0 be - Foto van/door De originele uploader was Theohendriks op de Nederlandstalige Wikipedia

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 kandidaten uit Nederland en Vlaanderen om deze positie. Julia Boschman was de winnares van dat programma en volgde Klaasje op.

Lees verder op Wikipedia