Taal
Engels
Uitgever
Dutch Filmworks, 2013
1 dvd-video
Oorspr. opname
2011
Speelduur
96 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664095102 8715664108116

Over Jonathan Levine

Jonathan A. Levine (New York City, 18 juni 1976) is een Amerikaans filmregisseur en scenarioschrijver.

Leven

Jonathan Levine liep lager onderwijs in de St. Bernard's School in New York City. Hij behaalde de graad van Bachelor of Arts aan Brown University en Master of Arts aan de American Film Institute.

Levine won de publieksprijs op het 2008 Sundance Film Festival voor zijn film The Wackness. In januari 2010, werd aangekondigd dat hij een project zou regisseren getiteld Warm Bodies. Het is gebaseerd op een gelijknamige roman van schrijver Isaac Marion.

Filmografie

  • All the Boys Love Mandy Lane (2006)
  • The Wackness (2008)
  • 50/50 (2011)
  • Warm Bodies (2013)
  • The Night Before (2015)
  • Snatched (2017)
  • Long Shot (2019)
Lees verder op Wikipedia