Dramatische gebeurtenissen in de levens van de politieke dynastie in de Verenigde Staten. Amerikaanse miniserie.
Bevat
Disc 1 Ep. 1-2
Disc 2 Ep. 3-4
Disc 3 Ep. 5-6
Disc 4 Ep. 7-8
Extra onderwerp
Televisieseries
Titel
The Kennedys
Regisseur
Jon Cassar
Componist
Sean Callery
Taal
Engels
Uitgever
Dutch Filmworks, 2011
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2011
Speelduur
510 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664091593 8715664091449

Over Jon Cassar

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Jon Cassar (Malta, 27 april 1958) is een Canadese filmregisseur, televisieregisseur en producent van een aantal films en televisieseries. In 2006 won hij een Emmy Award voor zijn regiewerk voor de televisieserie 24. Cassar studeerde aan Algonquin College in de Canadese plaats Ottawa.

Cassar is de mede-operichter van de Motion Picture Industry Charitable Alliance, een filmorganisatie die jaarlijks de goede doelen-veiling Lights, Camera, Auction organiseert.

Filmografie

Regisseur

  • Terra Nova (2011)
  • 24 (2002 - 2009)
  • Danger Beneath the Sea (2001)
  • Nikita (1997 - 2001)
  • CHiPs '99 (1998)
  • Shadow Warriors: Assault on Devil's Island (1996)
  • The Final Goal (1995)

Cameraman