Twee vrouwen ontdekken na de dood van hun partner dat hun geliefde er een tweede, geheime relatie op nahield
Bevat
Disc 1 De andere vrouw; De begrafenis; Een nieuw begin; De graffiti (Afl. 1-4)
Disc 2 Een avondje uit; Een beetje seks; Stap voor stap (Afl. 5-7)
Disc 3 Het gevecht; Afscheid van een vriend; Overspel en jaloezie (Afl. 8-10)
Disc 4 Zon, zee en toenadering; Wat ik wil; Het einde (Afl. 11-13 + extra's)
Onderwerp
Ontrouw
Kijkwijzer
Vanaf 12 jaarVanaf 12 jaar
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Bridge, 2011
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2011
Speelduur
650 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor doven en slechthorenden
EAN
8711983954878

Besprekingen

Een dramaserie uit 2010-2011 van de VRT, geregisseerd door Joël Vanhoebrouck (Vermist; Code 37) met in de hoofdrollen Barbara Sarafian (Aanrijding in Moscou), Lotte Heijtenis (De smaak van De Keyser) en Lucas Van den Eynde (Van vlees en bloed). Architect Mark woont al achttien jaar samen met huisvrouw Karen, samen hebben ze twee tienerkinderen. Maar hij is ook al een jaar getrouwd met carrièrevrouw Nina, aan beide vrouwen vertelt hij dat hij voor zijn werk veel op reis moet zijn. Wanneer Mark verongelukt op een bouwplaats, komt zijn bigamie aan het licht en moeten alle betrokkenen hun leven weer op orde zien te krijgen. De serie is volledig op locatie gedraaid met medewerking van de stad Mechelen. De dvd-set bevat alle dertien afleveringen en enkele extra's.

Over Joël Vanhoebrouck

Joël Vanhoebrouck (Vilvoorde, 10 juni 1974), is een meertalige Vlaamse regisseur.

Biografie

Vanhoebrouck werkte in 1997 zijn studies af als regisseur aan het RITS te Brussel. Na zijn eindwerk, de kortfilm Tunnel, die vertoond werd op Leuven Kort, verleende hij zijn medewerking aan verschillende producties van Belgische en buitenlandse kort- en langspeelfilms.

In 2003 regisseerde hij zijn eerste tweetalige kortfilm, Joséphine, die bekroond werd met de prijs van de jury voor beste Vlaamse fictiefilm op het Internationaal Kortfilmfestival. De jury loofde vooral "de klassieke verhaalstructuur en de liefdevolle benadering van de acteurs". De cast omvatte naast de Belgisch-Franstalige acteurs, Yolande Moreau en Bouli Lanners, ook Vlaamse acteurs waaronder Sara De Roo en Nand Buyl.

Regie: films

In 2012 regisseerde Vanhoebrouck zijn eerste langspeelfilm Brasserie Ro…Lees verder op Wikipedia

Suggesties