Boek
Nederlands

Het alien logboek : het meest actuele en compleetste onderzoek naar UFO's en buitenaardsen

Jim Marrs (auteur)

Het alien logboek : het meest actuele en compleetste onderzoek naar UFO's en buitenaardsen

Onderzoek aan de hand van literatuur en getuigenverklaringen naar UFO's en samenzweringen dienaangaande.
Onderwerp
Exobiologie, Ufo's
Titel
Het alien logboek : het meest actuele en compleetste onderzoek naar UFO's en buitenaardsen
Auteur
Jim Marrs
Taal
Nederlands
Oorspr. titel
Alien agenda
Uitgever
Baarn: Tirion, 1998
440 p. : ill.
ISBN
90-5121-750-1

Besprekingen

De auteur, van origine journalist, doet verslag van zijn onderzoek naar UFO's. Hij baseert zich op krantenartikelen, getuigenverklaringen en onderzoek door derden. Hoewel de auteur "voorzover hij weet nooit een UFO heeft gezien", is hij overtuigd van de realiteit ervan. "De controverse over UFO's is voorbij." Dit is volgens de schrijver niet zozeer een boek over UFO's als zodanig, maar over onze geesteshouding ertegenover. Wat men van de verhalen gelooft of niet hangt van deze houding af. Ook oude beschavingen kenden UFO's en buitenaardsen, ze komen in de Bijbel voor, de Nazi's probeerden UFO's te bouwen en in de VS vormen ze een populair en gevreesd verschijnsel - inclusief ontvoeringen door de 'aliens', door hen verminkt vee en gecreëerde graancirkels. Overheid en bedrijfsleven houden alles geheim omdat de buitenaardsen ons willen voorzien van nieuwe technologie die de prijs van bestaande technieken zou drukken. Het boek bevat een immense hoeveelheid `bewijsmateriaal', uitgebreide b…Lees verder

Over Jim Marrs

Jim Marrs (Fort Worth, Texas, 5 december 1943 – Springtown, 2 augustus 2017) was een Amerikaans journalist, docent en auteur van boeken over, in zijn eigen woorden, complotten en complottheorieën.

Biografie

Hij was verslaggever voor het Dallas-Fort Worth Metroplex en doceerde over de moord op president Kennedy op de University of Texas at Arlington. Marrs was lid van de Scholars for 9/11 Truth. Hij gaf tot maart 2017 diverse lezingen. In maart 2017 werd hij ziek en overleed enkele maanden later op 73-jarige leeftijd aan een hartaanval.

Publicaties

Marrs schreef onder andere:

  • The Terror Conspiracy: Deception, 9/11 and the Loss of Liberty (ISBN 1-932857-43-5) (2006: Boek over de aanslagen op 11 september 2001)
  • Inside Job: Unmasking the 9/11 Conspiracies
  • The War on Freedom (ISBN 0-06-054935-1) (2003: Boek over de aanslagen op 1…Lees verder op Wikipedia