Boek
Nederlands

Berucht

J.D. Robb (auteur)
+1
Berucht
×
Berucht Berucht
In de reeks:
Genre:
Inspecteur moordzaken Eve Dallas wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die de werkwijze van andere seriemoordenaars imiteert.
Titel
Berucht
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Imitation in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2019
415 p.
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022587935 (paperback)

Besprekingen

Eve Dallas, werkzaam bij de politie in New York, wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die de werkwijze van seriemoordenaars uit de geschiedenis imiteert en weet deze dankzij haar uitstekend combineer-en deduceervermogen op het spoor te komen. Deel 17 in de ‘Eve Dallas-serie’ geschreven volgens het bekende recept van de auteur: veel seks gruwelijke moorden, futuristische en digitale aspecten (het verhaal speelt in 2059) onverbloemd taalgebruik. Vlot leesbaar, goede sfeer- en milieutekening, geloofwaardig plot. Spannend tot het einde toe. Prima lectuur voor een verloren uurtje.

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)