Boek
Nederlands

Like my like : social media guerilla

Hannes Coudenys (auteur), Thijs Delrue (redacteur)
+1
Like my like : social media guerilla
×
Like my like : social media guerilla Like my like : social media guerilla

Like my like : social media guerilla

Praktijkgerichte tips & tricks voor slim gebruik van sociale media als Instagram, Snapchat, Facebook en YouTube.
Onderwerp
Sociale media
Extra onderwerp
Informatieve werken
Titel
Like my like : social media guerilla
Auteur
Hannes Coudenys
Redacteur
Thijs Delrue
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2016
175 p. : ill.
ISBN
9789089316868 (paperback)

Besprekingen

Tweede boek van de succesvolle jonge Belgische creatieve duizendpoot Hannes Coudenys. In dit vlot weglezende handboek geeft de auteur uit de losse pols praktische tips voor slim gebruik van sociale media. Netwerkapplicaties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse (bedrijfs)leven en dat weet Coudenys als geen ander. Als 'digital creative' is hij dag in dag uit bezig met sociale media. Iedereen zoekt tegenwoordig sociale media op om zijn of haar doelen te bereiken. Coudenys geeft zijn geheimen prijs en helpt de lezer bij het maken van reclame, het zoeken van een job, het uitbreiden van netwerken, kortom het verkennen van de mogelijkheden die sociale media als Instagram, Snapchat, Facebook en YouTube te bieden hebben. Hippe eigentijdse vormgeving, bescheiden geïllustreerd. Nadeeltje: de – zowel qua letters als qua achtergrond – kleurrijke typografie, waarbij S- en XXL-lettertypes elkaar afwisselen, is af en toe moeilijk leesbaar. Voor een flinke lezerskring. Er is al…Lees verder

Over Hannes Coudenys

Hannes Coudenys (1982) is een Belgisch vlogger, ondernemer en oprichter van Ugly Belgian Houses. Hij is medebedenker van de Jamies, een prijs voor Vlaamse online video creators.

Ugly Belgian Houses

Coudenys begon in 2011 met opvallende huizen te fotograferen die hij op zijn blog zette, aanvankelijk omdat hij zich ergerde aan lelijke huizen in België. Hij maakte deze foto's in zijn vrije tijd. De afbeeldingen gaan gepaard met een grappige commentaar. De site werd al snel een internetsensatie en kreeg een stroom van reacties en likes binnen.

Coudenys had na twee maanden zijn blog gestopt toen er bezwaren kwamen van huiseigenaren. In tussentijd haalde zijn site het nieuws en werd hij regelmatig geïnterviewd. Door het internetsucces van lelijke huizen startte hij een jaar later zijn blog opnieuw. In 2013 startte hij de verkoop van Ugly Belgian Houses t-shirts.

In 2015 publiceerde hij het boek: Ugly Belgian h…Lees verder op Wikipedia