Dvd
Nederlands

Doornroosje : de musical met K3

Gert Verhulst (regisseur), Johan Vanden Eede (componist), K3 (uitvoerder)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Er is een prinsesje geboren en het hele koninkrijk viert feest tot de slechte fee die niet uitgenodigd is op het feest een hele akelige wens doet
Titel
Doornroosje : de musical met K3
Regisseur
Gert Verhulst
Componist
Johan Vanden Eede
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Universal, 2003
1 dvd-video
Speelduur
ca. 115 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
3259190680517

Besprekingen

Het klassieke sprookje Doornroosje is door de Studio 100 medewerkers Gert Verhulst, Danny Verbiest en Hans Bourlon (het bekende trio van o.a. Samson & Gert) op betoverende wijze nieuw leven ingeblazen waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. De Vlaamse musical Doornroosje ging in maart 2002 in Antwerpen in première en is een feestelijke voorstelling geworden voor de hele familie. De zeventien liedjes worden vertolkt door hoofdrolspelers Free Souffriau, Anne Mie Gils en Koen Crucke. De meisjes van K3 hebben een opvallende bijrol als de '3 Goede Feeën' en zingen de liedjes Toveren en Hokus Pokus Dikke Dokus.

Over Gert Verhulst

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

Gert Tony Hubert Verhulst (Berchem, 24 januari 1968) is een Belgisch televisiepresentator, acteur, zanger, scenarioschrijver en ondernemer. Het bekendst is hij vanwege zijn rol als Gert in het televisieprogramma Samson en Gert. Hij is een van de oprichters van het amusementsbedrijf Studio 100.

Biografie

Vroege carrière

In 1987 ging Verhulst als presentator voor de Belgische openbare omroep BRT werken. Met Kerstmis 1989 werd hij voor het eerst vergezeld door Samson, een fictieve hond waarvan de stem werd ingesproken door achtereenvolgens Danny Verbiest (1989-2005), Peter Thyssen (2005-2013) en Dirk Bosschaert (2013- heden). Oorspronkelijk was Samson alleen bedoeld om met de kerstdagen de kinderen op te vrolijken. De hond werd echter zo populair dat hij is gebleven. In 1990 ging de televisieserie Samson en Gert van start.

Van 1992…Lees verder op Wikipedia

Suggesties