Taal
Nederlands
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2014
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
116 min.
Aantekening
Vlaams gesproken Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
8712609646177

Over Geoffrey Enthoven

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Rastrojo (DES)

Geoffrey Enthoven (Wilrijk, 6 mei 1974) is een Vlaams filmregisseur en producent.

Voor televisie werkte hij ook als regisseur voor een aantal afleveringen van de VTM-telenovela Sara.

Filmografie

  • Broer (2016)
  • Voor wat hoort wat (televisieserie, 2015)
  • Halfweg (2014)
  • Hasta la vista (2011)
  • Dag en Nacht (televisieserie, 2010)
  • Meisjes (2009)
  • Happy Together (2008)
  • Vidange Perdue (2006)
  • Les Enfants de l'amour (2002)
  • De Aanspreker (1999)

Onderscheidingen

Voor Les Enfants de l'amour kreeg hij de publieksprijs in 2002 op het Internationaal filmfestival van Vlaanderen-Gent. Vidange Perdue won de Golden Rosa Camuna op de filmmeeting van Bergamo en de prijs voor beste film naast de prijs van de onafhankelijke filmzaaluitbaters op het internationaal filmfestival van Mannheim-H…Lees verder op Wikipedia