Dvd
Engels

Modern family. Seizoen 1

Gabriel Mann (componist), Ed O'Neill (acteur)
Belevenissen van drie totaal verschillende gezinnen die samen één grote familie vormen. Amerikaanse sitcom, winnaar van 6 Emmy Awards.
Titel
Modern family. Seizoen 1
Componist
Gabriel Mann 1972-
Acteur
Ed O'Neill
Taal
Engels
Uitgever
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2011
4 dvd-video's
Speelduur
ca. 600 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626053019

Besprekingen

Amerikaanse sitcom, gestart in 2009/2010, met Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen. Jay is hertrouwd met een veel jongere, Colombiaanse vrouw die een tienerzoon heeft. Jay's dochter Claire probeert met haar gezin een traditioneel familieleven te leiden, maar haar man wil vooral een 'coole' vader zijn. Jay's homoseksuele zoon Mitchell heeft net een Vietnamese baby geadopteerd met zijn partner Cameron. De komische huwelijks- en ouderschapsperikelen van een familie van drie generaties in Detroit. Er zijn tot nu toe drie seizoenen gemaakt, seizoen 3 gaat in september starten in de Verenigde Staten. Wordt (nog) niet in Nederland uitgezonden. Winnaar van 6 Emmy Awards. Chris Claro (DVD Verdict,i) geeft 90 (van 100) punten en vindt het 'an outstanding show'. Seizoen 1 bevat 24 afleveringen op 4 dvd's en extra's zoals interviews en bloopers.

Over Gabriel Mann

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door jfer21 from Los Angeles, CA

Gabriel Mann (geboren als Gabriel Wilhoit Amis Mick) (Middlebury, 14 mei 1972) is een Amerikaans acteur en voormalig model, voornamelijk bekend door zijn rol als Nolan Ross in de dramaserie Revenge van ABC. Mann heeft ondersteunende rollen vertolkt in speelfilms als The Bourne Supremacy en The Life of David Gale.

Leven en carrière

Mann werd geboren als Gabriel Wilhoit Amis Mick in Middlebury, Vermont. Hij is een zoon van Stephen Smith Mick, een professor met als vakgebied maatschappijleer, en Alice Jo, een advocate. Mann begon zijn carrière als model op de catwalk.

In 1995 begon Mann met zijn filmcarrière en stond hij op de aftiteling als Gabriel Mick. Mann speelde rollen in films zoals Parallel Sons en Stonewall. Ook speelde hij een hoofdrol in de thriller Psych 9, naast onder andere Sara Foster. Op het gebied van televisie speelde hij gastrollen …Lees verder op Wikipedia