Dvd
Nederlands

Mega Mindy Show

Free Souffriau (acteur), Louis Talpe (acteur), Nicky Langley (acteur)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar
Theatershow waarin Mindy het opneemt tegen boeven die de 3D-machine stelen, de nieuwste uitvinding van Opa Fonkel.
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2012
1 dvd-video
Speelduur
ca. 75 min.
Aantekening
2 D registratie van de voorstellingen op 29 oktober 2011 in Ahoy te Rotterdam Nederlands gesproken
EAN
5414233153269

Besprekingen

Mega Mindy is de populaire hoofdpersoon uit de Vlaamse televisieserie gemaakt door Studio 100. De derde theatershow van deze superheldin draaide tot eind 2011 in de theaters in België en Nederland. De verlegen politieagente Mieke (gespeeld door musical-actrice Free Souffriau) komt samen met haar collega Toby, op wie ze stiekem verliefd is, en haar chef de bullebak commissaris Migrain weer in actie als boeven de 3D-machine stelen. Met deze nieuwste uitvinding van opa Fonkel tover je met één druk op de knop alles wat je wilt zien. Door het bezit van de 3D-machine zijn de boeven heel sterk, dus het wordt een moeilijke strijd voor Mega Mindy. Deze dvd bevat de registratie van de voorstelling op 29 oktober 2011 in Ahoy, Rotterdam. De show bevat vele liedjes. Onschuldig vermaak voor vooral meisjes vanaf ca. 4 jaar.

Over Free Souffriau

CC BY 3.0 - Foto van/door Paul van Welden

Free Souffriau (Gent, 8 februari 1980) is een Vlaamse actrice, zangeres, stem- en musicalactrice.

Biografie

Souffriau werd geboren in Gent, maar groeide op in Herzele. Op haar twaalfde ging ze op internaat aan het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen waar ze in 1998 afstudeerde. Na haar studies trad ze op in verscheidene musicals. Haar eerste hoofdrol kreeg ze in 2002, toen ze de titelrol vertolkte in de musical Doornroosje.

In 2004 werd lymfeklierkanker ontdekt, waar Souffriau snel van genas. Hierna bood Studio 100 haar de hoofdrol aan in de televisieserie Mega Mindy.

Eind 2007 deed Souffriau mee aan het tweede seizoen van Steracteur Sterartiest. Ze won de finale van Guillaume Devos. Het prijzengeld ter waarde van 25.000 euro werd, samen met de bijdrage van de kijker, aan het goede doel van Free overhandigd. In totaal zamelde Free bijna 35.000 euro in voor de Cliniclowns. Begin 2008 de…Lees verder op Wikipedia

Suggesties