Dvd
Nederlands

De poppenmeester

Free Souffriau (acteur), Louis Talpe (acteur), Anton Cogen (acteur)
+1
De poppenmeester
×
De poppenmeester De poppenmeester
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Titel
De poppenmeester
Acteur
Free Souffriau 1980- Louis Talpe Anton Cogen Fred Van Kuijk Nicky Langley
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2010
1 dvd-video
Oorspr. opname
2010
Speelduur
ca. 75 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Een registratie van de voorstellingen op 26 september 2010 in Theaters Tilburg
EAN
5414233138464
CDR
HFD0392

Besprekingen

Mega Mindy is de populaire hoofdpersoon uit de Vlaamse televisieserie gemaakt door Studio 100. De tweede theatershow van deze superheldin draaide eind 2010, begin 2011 in theaters in België en Nederland. In 'De poppenmeester' beleven de verlegen politieagente Mieke (gespeeld door musical-actrice Free Souffriau), haar collega Toby, op wie ze stiekem verliefd is, en haar chef de bullebak commissaris Migrain vreemde dingen na een bijzondere voorstelling van 'El Saher, de poppenmeester'. De commissaris haalt de raarste capriolen uit, Bliep is zichzelf niet meer, Mieke is verdrietig als ze Toby ziet kussen met een ander meisje en het geheim van Mega Mindy dreigt in verkeerde handen te komen. De chaos is compleet en het is tijd voor Mega Mindy. Deze dvd bevat de registratie van de voorstelling op 26 september 2010 in de Schouwburg in Tilburg. De show bevat vele liedjes die ook apart te kiezen zijn in het menuscherm. Onschuldig vermaak voor vooral meisjes vanaf circa vier jaar.

Over Free Souffriau

CC BY 3.0 - Foto van/door Paul van Welden

Free Souffriau (Gent, 8 februari 1980) is een Vlaamse actrice, zangeres, stem- en musicalactrice.

Biografie

Souffriau werd geboren in Gent, maar groeide op in Herzele. Op haar twaalfde ging ze op internaat aan het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen waar ze in 1998 afstudeerde. Na haar studies trad ze op in verscheidene musicals. Haar eerste hoofdrol kreeg ze in 2002, toen ze de titelrol vertolkte in de musical Doornroosje.

In 2004 werd lymfeklierkanker ontdekt, waar Souffriau snel van genas. Hierna bood Studio 100 haar de hoofdrol aan in de televisieserie Mega Mindy.

Eind 2007 deed Souffriau mee aan het tweede seizoen van Steracteur Sterartiest. Ze won de finale van Guillaume Devos. Het prijzengeld ter waarde van 25.000 euro werd, samen met de bijdrage van de kijker, aan het goede doel van Free overhandigd. In totaal zamelde Free bijna 35.000 euro in voor de Cliniclowns. Begin 2008 de…Lees verder op Wikipedia

Suggesties