Boek
Nederlands

Koken verdomme : kinderen koken met Filip Peeters

Filip Peeters (auteur), Bart Van Leuven (fotograaf)
+1
Koken verdomme : kinderen koken met Filip Peeters
×
Koken verdomme : kinderen koken met Filip Peeters Koken verdomme : kinderen koken met Filip Peeters

Koken verdomme : kinderen koken met Filip Peeters

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Weinigen weten dat acteur Filip Peeters (Loft, Penoza, Tatort) ooit met ambitie de culinaire wereld is ingestapt. In dit kinderkookboek gaat hij aan de slag met 16 jonge souschefs. Opdracht: leer je lievelingskostje klaarmaken. Wedden dat ook mama's en papa's stiekem met dit instapboek aan de slag gaan?
Onderwerp
Gerechten
Titel
Koken verdomme : kinderen koken met Filip Peeters
Auteur
Filip Peeters
Fotograaf
Bart Van Leuven
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Oostkamp: Stichting Kunstboek, 2012
74 p. : ill.
ISBN
9789058564184 (hardback)

Over Filip Peeters

Filip Peeters (Anderlecht, 2 december 1962) is een Belgisch acteur. Naast in Vlaanderen, heeft hij ook in Duitsland en Oostenrijk carrière gemaakt. Hij is het best bekend van zijn hoofdrollen in Recht op Recht, De Hel van Tanger en Salamander.

Carrière

Peeters volgde een opleiding tot kok en werkte onder meer in de keuken van het restaurant Barbizon in Jezus-Eik, dat toen twee Michelinsterren had.

In 1984 speelde hij een rolletje in De Leeuw van Vlaanderen. Daarna ging hij acteerles volgen aan de Studio Herman Teirlinck. Hij maakte deze opleiding nooit af, maar werd opgevist door Robbe De Hert, door wie hij kleine rolletjes kreeg in Meester, hij begint weer! en de films Blueberry Hill en Trouble in Paradise (beide in 1989). Peeters combineerde kleine rollen voor televisie, zoals Wielemans in Wittekerke (1993-94), met opdrachten voor fil…Lees verder op Wikipedia