Dvd
Engels

Lego Scooby-Doo! : blowout beach bash

Ethan Spaulding (regisseur), Robert J. Kral (componist)

Lego Scooby-Doo! : blowout beach bash

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Mystery Inc. vertrekt naar Blowout Beach voor een swingende beach party. De jaarlijkse Blowout Beach Bash belooft drie heerlijke dagen aan het strand, maar de bende komt er al snel achter dat een stel spookpiraten roet in het eten gooit. Scooby-Doo krijgt hulp van oude én nieuwe vrienden om deze griezelige zeerovers te dwarsbomen en het strandfeest te redden.
Titel
Lego Scooby-Doo! : blowout beach bash
Regisseur
Ethan Spaulding
Componist
Robert J. Kral
Uniforme titel
Lego Scooby-Doo! : blowout beach bash
Taal
Engels
Parallelle titel
Scooby-Doo!: mystère à la plage
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2017
1 dvd-video
Speelduur
73 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, IJslands
EAN
5051888227459

Besprekingen

Na 'Lego Scooby-Doo!: Haunted Hollywood'* (2016) is dit de tweede animatiefilm die gemaakt wordt in de samenwerking tussen Lego en Warner Brothers /Hanna Barbera. De vier vrienden Velma, Fred, Daphne en Shaggy en hun hond Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde Deense Dog vormen samen het detectivebureau Mystery Inc dat buitengewone mysteries oplost. Ze hebben zin in wat ontspanning en reizen naar een badplaats voor de jaarlijkse 'Blowout beach party', drie dagen feest en plezier. Het plaatsje blijkt uitgestorven, want twee spookpiraten hebben alle gasten verjaagd. Wat is hier aan de hand? De stemmen worden ingesproken door dezelfde acteurs als in de langlopende animatieserie, en ook het verhaal volgt het bekende patroon. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) geeft 2 sterren. Ze ziet geen verrassingen, maar wel leuke grapjes rond Lego-blokjes: '(...) Still, it's a typical tale that fans have come to enjoy. ' Er is ook Lego-speelgoed van dit thema verkrijgbaar. Vanaf ca. 9 jaar.