Boek
Nederlands

Geïllustreerde honden encyclopedie

Esther Verhoef (auteur)
+1
Geïllustreerde honden encyclopedie
×
Geïllustreerde honden encyclopedie Geïllustreerde honden encyclopedie

Geïllustreerde honden encyclopedie

Overzicht in woord en beeld van 225 hondenrassen.
Titel
Geïllustreerde honden encyclopedie
Auteur
Esther Verhoef 1968-
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Honden encyclopedie
Parallelle titel
Hondenencyclopedie
Editie
22
Uitgever
Lisse: Rebo, 2010
272 p. : ill.
ISBN
9789036628143 (paperback)

Besprekingen

Tweehonderdvijfentwintig hondenrassen worden qua karakter en eigenschappen behandeld om de eigenaar in spé een duidelijk beeld te geven van zijn/haar toekomstige hond. De rassen zijn in tien groepen verdeeld; een laatste hoofdstuk behandelt niet erkende rassen. De beschreven rassen worden duidelijk, voorzien van een kleurenfoto, beschreven. De auteur heeft meer boeken over rashonden geschreven, maar is inmiddels beter bekend als thrillerauteur. Nu wat ouderwetse vormgeving. Voor een brede kring van hondenliefhebbers. Met register.

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef ('s-Hertogenbosch, 27 september 1968) is een Nederlands schrijfster.

Biografie

Esther Verhoef (geboortenaam Verhallen) groeide op in 's-Hertogenbosch en in het nabijgelegen Rosmalen. Haar eerste publicaties verschenen in 1989 en betroffen columns in het blad Flair. Tussen 1995 en 2005 schreef ze vijftig informatieve boeken over huisdieren, waarvan er wereldwijd zo'n acht miljoen over de toonbank gingen. Haar dierenboeken zijn vertaald in ruim tachtig landen. Verhoef deed zelf grotendeels de fotografie voor haar boeken.

Bekendheid bij het grote publiek verwierf zij toen zij thrillers begon te schrijven. In 2003 debuteerde ze met de thriller Onrust, die in 2004 werd genomineerd voor de Gouden Strop en spoedig daarna vertaald in het Duits. De opvolger Onder druk werd genomineerd voor de Gouden Strop 2005. Op 22 september 2005 won Verhoef met Onder Druk in Antwerpen de Diamanten Ko…Lees verder op Wikipedia