Boek
Nederlands

Stories for life : verhalenbundel

Dimitri Verhulst (auteur), Tom Lanoye (auteur), Margot Vanderstraeten (auteur)
Stories For Life is een kortverhalenbundel van negen Vlaamse auteurs: Rachida Lamrabet, Tom Lanoye, Dimitri Leue, Bart Moeyaert, Tom Naegels, Joke van Leeuwen, Margot Vanderstraeten, Dimitri Verhulst en Erik Vlaminck. Met Stories For Life leveren Boek.be, de Vlaamse Boekverkopersbond (VBB) en de Vlaamse Auteursvereniging (VAV) hun bijdrage voor Music For Life.
Extra onderwerp
VER, Brugensia, verhalen
Titel
Stories for life : verhalenbundel / Dimitri Verhulst, Tom Lanoye, Margot Vanderstraeten, ... [et al.]
Auteur
Dimitri Verhulst 1972- Tom Lanoye Margot Vanderstraeten
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Antwerpen: Boek.be, 2009
107 p. : ill.
ISBN
9789077165201 (paperback)

Over Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst (Aalst, 2 oktober 1972) is een Belgische schrijver en dichter.

Bio- en bibliografie

De titel Assevrijdag uit 1992 is een eigen uitgave voor enkele vrienden en bekenden. Zijn officiële debuut was de verhalenbundel De kamer hiernaast (1999), die genomineerd werd voor de NRC-prijs. Hij publiceerde verhalen en gedichten in verschillende literaire tijdschriften, waaronder Nieuw Wereldtijdschrift, De Brakke Hond en het tijdschrift Underground, waarvan hij redacteur is.

In 2001 verscheen de roman Niets, niemand en redelijk stil, later dat jaar gevolgd door Liefde, tenzij anders vermeld. De roman De verveling van de keeper verscheen in 2002.

In 2003 publiceerde hij Problemski Hotel, dat vertaald werd in het Duits, Deens, Engels, Frans, Hebreeuws, Sloveens, Italiaans, Pools en Hongaars.

De roman De zeven laatste zinnen i…Lees verder op Wikipedia

Suggesties