Dvd
Engels

Love, weddings & other disasters

Dennis Dugan (regisseur), Diane Keaton (acteur), Jeremy Irons (acteur)
Een bloemenverkoopster gaat samen met een cateraar de bruiloft van een vriendin plannen, hoewel bekend is dat ze er bij een andere bruiloft een puinhoop van gemaakt heeft.
Titel
Love, weddings & other disasters / written and directde by Dennis Dugan
Regisseur
Dennis Dugan
Acteur
Diane Keaton Jeremy Irons Maggie Grace Diego Boneta 1990- Andrew Bachelor
Taal
Engels
Parallelle titel
Love, weddings and other disasters
Uitgever
Just Entertainment, © 2021
1 dvd-video
Oorspr. opname
2020
Speelduur
ca. 90 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983972049

Besprekingen

Amerikaanse romantische komedie (2020) van Dennis Dugan (Grown ups, Jack and Jill) met Diane Keaton (Annie Hall, Manhattan), Maggie Grace (Taken), Jeremy Irons (The Borgias, Night train to Lisbon) en Diego Boneta (Terminator: dark fate). De eigenaresse van een bloemenwinkel wordt gevraagd een bruiloft te plannen, hoewel ze wordt herkend van een video die liet zien dat ze een andere bruiloft ruïneerde. Terwijl iedereen zich inzet om een 'perfecte' bruiloft te organiseren, blijken de onderlinge relaties verre van perfect te zijn. Beoordeling IMDb: 5.1. Christy Lemire (RogerEbert 4-12-’20): Een potpourri van scènes, haastig in elkaar gezet, afgrijselijk gefilmd en beroerd gemonteerd (0 sterren van 4). Robbie Collin (Daily Telegraph (UK) 9-4-’21): Disasters, dat is precies wat het is (1 ster van 5). Nell Minow (Movie Mom 4-12-’20): Geen van de personages is rationeel, geloofwaardig, begrijpelijk of aantrekkelijk (beoordeling D). Graeme Tuckett (stuff.co.nz 11-2-’21): Love Actually was ten…Lees verder

Over Dennis Dugan

Dennis Barton Dugan (Wheaton (Illinois), 5 september 1946) is een Amerikaans acteur en filmregisseur.

Biografie

Dugan is bekend van Happy Gilmore (1996), You Do not Mess with the Zohan (2008) en Big Daddy (1999). Hij regisseerde in 2016 de film Grown Ups.

Van 1973 tot 1987 was Dugan getrouwd met Joyce Van Patten. Hij hertrouwde met Sharon O'Conner.

Externe link

  • (en)  Dennis Dugan in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia