Dvd
Engels

Californication. The fourth season

David Duchovny (acteur), Natascha McElhone (acteur), Madeleine Martin (acteur)
Bevat
Disc 1 Exile on Main St. ; Suicide solution ; Home sweet home ; Monkey business ; Freeze-frame ; Lawyers, guns and money (Afl. 1-6)
Disc 2 The recused ; Lights. Camera. Asshole ; Another perfect day ; The trial ; The last supper ; ... And justice for all (Afl. 7-12)
Titel
Californication. The fourth season
Acteur
David Duchovny Natascha McElhone Madeleine Martin Evan Handler Pamela Adlon
Taal
Engels
Uitgever
Showtime Entertainment, 2011
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2010
Speelduur
ca. 325 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Spaans
EAN
8714865506882

Over David Duchovny

CC BY 3.0 - Foto van/door David Shankbone

David William Duchovny (New York, 7 augustus 1960) is een Amerikaans televisie- en filmacteur. Hij won in 1997 een Golden Globe voor zijn hoofdrol als FBI-agent Fox Mulder in de sciencefictionserie The X-Files en in 2008 een tweede voor die als Hank Moody in de komedieserie Californication. Duchovny maakte in 1988 zijn film- en acteerdebuut als niet bij naam genoemde gast op de verjaardag van hoofdpersonage Tess McGill (Melanie Griffith) in de romantische komedie Working Girl.

Acteercarrière

Duchovny studeerde aan de Princeton-universiteit en behaalde een master in literatuur aan Yale. Voor hij doorbrak als hoofdrolspeler in The X-Files (1993-2002) was hij te zien in meerdere afleveringen van series als Twin Peaks (als vrouwelijke agent), Red Shoe Diaries en The Larry Sanders Show. In het laatstgenoemde programma paro…Lees verder op Wikipedia