Titel
Wild tales / écrit et réalisé par Damián Szifron
Andere titel
Les nouveaux sauvages
Regisseur
Damián Szifron
Componist
Gustavo Santaolalla 1951-
Acteur
Ricardo Darín Érica Rivas Darío Grandinetti
Uniforme titel
Relatos salvajes
Taal
Spaans
Uitgever
Cinéart, [2016]
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
121 min.
Aantekening
Taalkeuze: Spaans, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
5051083090155 5051083108751 5051083132411
mooov

Over Damián Szifron

CC BY 2.0 - Foto van/door Víctor Santa María

Damián Szifrón (Ramos Mejía, 9 juli 1975) is een Argentijnse regisseur en scenarioschrijver van films en televisieseries. Met Relatos salvajes verwierf hij internationale bekendheid en werd hij genomineerd voor de Oscar voor beste niet-Engelstalige film.

Filmografie

Kortfilms

  • El tren (1992)
  • Río de Culpas (1993)
  • Culpas (1994)
  • Oídos Sordos (1995)
  • Kan, el Trueno (1997)
  • Punto muerto (1998)
  • Los Últimos Días (1999)

Langspeelfilms

  • 2003: El Fondo del Mar
  • 2005: Tiempo de Valientes
  • 2014: Relatos salvajes

Televisie

  • 2002: Los Simuladores
  • 2006: Hermanos & Detectives

Externe li…Lees verder op Wikipedia