Boek
Nederlands
De sterk ontwikkelde intui͏̈tie van de eigenares van een bloemenwinkel brengt haar soms in lastige situaties, ook als het gaat om de keuze van een levenspartner.
Extra onderwerp
CHI, ROM, liefde, vriendschap
Titel
Ik wist het
Auteur
Chantal Van Gastel
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: The House of Books, 2014
478 p.
ISBN
9789044344868 (paperback)

Besprekingen

De eigenzinnige Mia Robbins geeft haar goed betaalde baan als marketingmanager op en start in een oud pand aan een stationsplein het bloemenwinkeltje ‘Mia’s Bloemenatelier’. Op dat winkelplein leert ze tostibakker Feo kennen. Door haar sterk ontwikkelde intuïtie weet ze dat dit de mysterieuze man van haar dromen is die ze in visioenen heeft gezien. Maar ze leert ook de camerajournalist Alex Hoffman kennen die haar helpt het imago van de winkels te verbeteren. Doordat Mia zich op haar plek voelt worden haar visioenen steeds sterker maar hoe gaat ze om met die soms lastige gave en wat betekent dat voor de mensen om haar heen en voor haar toekomst? Een verhaal waarin personen, bloemen en gebeurtenissen met veel kleur beschreven worden. Woorden als positief, makkelijk leesbaar, humor, romantiek zijn allemaal van toepassing op deze zesde roman van de veelgelezen schrijfster (1980) die in 2008 debuteerde met ‘Zwaar verliefd’. Een boek voor een grote groep vooral vrouwelijke lezers. Originel…Lees verder

Over Chantal Van Gastel

Chantal van Gastel (Breda, 1980) is een Nederlandse schrijfster. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit: romantische en grappige feel good-verhalen.

Bibliografie

  • Zwaar verliefd! (2008)
  • Zwaar beproefd! (2009)
  • Geknipt voor jou (2010)
  • Zoek het maar uit (2011)
  • Zwaar verguld! (2013)
  • Zomer in New York (2013)
  • 21 zomers (2014)
  • Ik wist het (2014)
  • Winter in New York (2015)
  • Zonder jou (2016, samen met haar zus Priscilla van Gastel)
  • Bestemd voor mij (2018)

Prijzen

  • Zwaar verliefd! kreeg i.v.m. 100.000 bezoekers de Gouden Film-status van het Nederlands Filmfonds.
  • Geknipt voor jou werd door de lezers van Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2010.
  • Zoek het maar uit werd door de lezers van Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2011…Lees verder op Wikipedia