Boek
Nederlands

Bestemd voor mij

Een jonge vrouw logeert met haar vriendinnen in het buitenhuis van haar ouders in de bergen en loopt daar haar ex tegen het lijf.
Extra onderwerp
CHI, ROM, relaties, vriendschap, liefde
Titel
Bestemd voor mij
Auteur
Chantal Van Gastel
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: The House of Books, 2018
319 p.
ISBN
9789044355727 (paperback)

Besprekingen

Als Jessica met haar vriendinnen naar het buitenhuis van haar ouders in de bergen gaat, zijn haar ouders en zusje Barbara daar ook. Via flashbacks krijgen we de verhalen over Jessica's vroegere relatie te horen, maar niet hoe die werd beëindigd. Ze raken ingesneeuwd en proberen er iets van te maken. Dan komt Jessica haar ex, Aram, tegen, die in de buurt woont. Hij is nog steeds geïnteresseerd in haar, maar Jessica heeft een nieuwe relatie op haar werk. Als we de reden van de breuk horen, begrijpen we dat het niet meer goed kan komen. Haar vriendinnen krijgen gezinnen, maar hun vriendschap blijft belangrijk. Verhaal over gevoelens die mensen voor elkaar hebben en hoe familiebanden verstoord kunnen worden. De auteur (1980) publiceerde eerder onder andere 'Zwaar verliefd!', 'Zwaar beproefd!' en 'Zwaar verguld!'.

Over Chantal Van Gastel

Chantal van Gastel (Breda, 1980) is een Nederlandse schrijfster. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit: romantische en grappige feel good-verhalen.

Bibliografie

  • Zwaar verliefd! (2008)
  • Zwaar beproefd! (2009)
  • Geknipt voor jou (2010)
  • Zoek het maar uit (2011)
  • Zwaar verguld! (2013)
  • Zomer in New York (2013)
  • 21 zomers (2014)
  • Ik wist het (2014)
  • Winter in New York (2015)
  • Zonder jou (2016, samen met haar zus Priscilla van Gastel)
  • Bestemd voor mij (2018)

Prijzen

  • Zwaar verliefd! kreeg i.v.m. 100.000 bezoekers de Gouden Film-status van het Nederlands Filmfonds.
  • Geknipt voor jou werd door de lezers van Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2010.
  • Zoek het maar uit werd door de lezers van Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2011…Lees verder op Wikipedia