Dvd
Engels

Scooby-Doo! : curse of the lake monster

Brian Levant (regisseur), David Newman (componist)

Scooby-Doo! : curse of the lake monster

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Titel
Scooby-Doo! : curse of the lake monster
Regisseur
Brian Levant
Componist
David Newman 1954- (US I)
Uniforme titel
Scooby-Doo! : curse of the lake monster
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2011
1 dvd-video
Oorspr. opname
2010
Speelduur
79 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Tsjechisch Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Tsjechisch, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden Combinatie speelfilm en animatiefilm
EAN
5051888077122

Over Brian Levant

Brian Levant (Highland Park (Illinois), 6 augustus 1952) is een Amerikaans filmregisseur, scenarist, producent en televisieregisseur.

Hij begon zijn carrière in 1977 als scenarist van The Jeffersons en Happy Days. Nadien volgden scenario's voor Mork & Mindy en The New Leave It to Beaver. Hij was ook de regisseur van een aantal afleveringen van The New Leave It to Beaver en Married... with Children.

Vanaf 1991 regisseerde hij een aantal komische langspeelfilms waaronder Beethoven, The Flintstones, Scooby-Doo! The Mystery Begins en The Spy Next Door.

Voor zijn regie van The New Leave It to Beaver kreeg hij in 1989 een CableACE Award. Als coscenarist kreeg hij in 1994 een Golden Raspberry Award Slechtste Scenario voor The Flintstones. De film was evenwel wel een commercieel succes. Twee jaar later kreeg hij een nominatie als Slechtste Regisseur bij de Golden Raspberry Awards 1996 voor Jingle All the Way.

Lees verder op Wikipedia