Dvd
Nederlands

Plop en de wenssteen

Bart Van Leemputten (regisseur), Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur)
Als Plop jarig is krijgt hij van Kabouter Klus een wenssteen. Hij wenst dat het honderd dagen lang elke dag zijn verjaardag is. Vanaf ca. 3 jaar.
Onderwerp
Kabouters
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2013
1 dvd-video
Speelduur
ca. 75 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233174806

Besprekingen

Special van de Studio 100-creatie Kabouter Plop met de bekende hoofdrolspelers: Walter De Donder, Aimé Anthoni, Chris Cauwenberghs en Agnes De Nul. Plop is jarig; er is taart en hij krijgt cadeautjes. Van Kwebbel krijgt hij een sjaal en van Lui een hoofdkussen. Alleen Klus heeft niet aan een cadeautje gedacht. Omdat Klus, als hij niets geeft, zelf geen cadeautje krijgt als hij jarig is, haalt hij buiten snel een kei. Hij liegt dat het eigenlijk een wenssteen is; Plop mag één wens doen en die zal dan uitkomen. Plop gelooft niet in de wenssteen, maar hij doet toch een wens. Hij wenst dat het honderd dagen lang elke dag zijn verjaardag is. Klus is erg verrast en wil natuurlijk niet toegeven dat de wenssteen vals is. Daarom zorgt hij ervoor dat iedereen denkt dat het echt elke dag Plops verjaardag is. Naast de film zijn er nog acht verhaaltjes toegevoegd en een nieuwe videoclip. Bekend van Zappelin. Vanaf ca. 3 jaar.

Over Bart Van Leemputten

Bart Van Leemputten (Holsbeek) is een Belgisch film- en televisieregisseur. Hij werkt bij Studio 100. Hij begon in 1989 bij de toenmalige BRT als eindregisseur. Toen Studio 100 werd opgericht maakte hij de overstap en werd huisregisseur van dit bedrijf. Hij studeerde vroeger aan het RITS.

Series

Bart Van Leemputten regisseerde vanaf 1989 de populaire kinderserie Samson & Gert, en in 1997 Kabouter Plop. in 1999 regisseerde hij ook Wizzy en Woppy Vanaf 2001 regisseerde hij de kinderserie Piet Piraat. Tussen 2002 en 2008 maakt hij zes seizoenen van de tienersoap Spring. In 2007 en 2008 regisseerde hij een aantal afleveringen van Mega Mindy. 2009 regisseerde hij de avonturen van clowntje Dobus. In 2010 maakte hij ook Hallo K3! mee. In 2012 regisseerde Van Leemputten Jabaloe. Hij regisseerde alle afleveringen van Prinsessia voor Ketnet van 2014 tot 2016. De avonturen van de bionisc…Lees verder op Wikipedia

Suggesties