Dvd
Engels

Captain America : the winter soldier

Anthony Russo (regisseur), Joe Russo (regisseur), Jack Kirby (naar het werk van)
Titel
Captain America : the winter soldier
Regisseur
Anthony Russo Joe Russo
Naar het werk van
Jack Kirby Joe Simon
Componist
Henry Jackman
Acteur
Chris Evans 1981- Scarlett Johansson Robert Redford Samuel L. Jackson
Uniforme titel
Captain America : the winter soldier
Taal
Engels
Uitgever
Marvel, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
130 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Engels voor slechthorenden Naar de strips van Jack Kirby en Joe Simon
EAN
8717418433765 8717418533526

Over Anthony Russo

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Anthony Russo (Cleveland, 3 februari 1970) en Joseph (Joe) Russo (Cleveland, 19 juli 1971), samen beter bekend als de Russo Brothers, zijn Amerikaanse film- en televisieregisseurs. De broers doen het meeste van dit werk gezamenlijk, daarnaast werken ze ook als scenarioschrijvers en redacteuren.

De Russo Brothers zijn vooral bekend van hun regisseurswerk aan de films in de Marvel Cinematic Universe, ze regisseerden onder andere de films Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016), Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019)

Filmografie

Film

  • 2002: Welcome to Collinwood
  • 2006: You, Me and Dupree
  • 2014: Captain America: The Winter Soldier
  • 2014: A Merry Frggin’ Christmas
  • 2016: Captain America: Civil War
  • 2018: Avengers: Infinity War
  • 2019: Avengers: En…Lees verder op Wikipedia