Boek
Nederlands

Blauwe maan

Alyson Noël (auteur), Sandra C. Hessels (vertaler)
Ever ontdekt meer over haar nieuwe gaven als onsterfelijke en haar geliefde Damen haar inwijdt in die duistere wereld. Dan gebeurt er iets vreemds met hen. Terwijl Evers krachten groeien, worden Damens krachten zwakker. Hij wordt geveld door een ziekte die niet alleen zijn geheugen en identiteit, maar zelfs zijn leven in gevaar brengt. In een wanhopige poging hem te redden, reist Ever naar de gehe
Titel
Blauwe maan
Auteur
Alyson Noël
Vertaler
Sandra C. Hessels
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Blue moon

Over Alyson Noël

CC BY 3.0 - Foto van/door Axel Hindemith

Alyson Noël (Laguna Beach, 3 december 1965) is een Amerikaans schrijfster.

Biografie

Alyson Noël woont in Laguna Beach in Californië. Als schrijfster haalde zij haar inspiratie uit het boek Are You There God? It's Me, Margaret van June Blume. Noëls eerste eigen boek was Faking 19, een jong-volwassen roman die gaat over de levensstijl van tieners.

Bibliografie

  • Faking 19 (2005)
  • Art Geeks and Prom Queens (2005)
  • Laguna Cove (2006)
  • Fly Me to the Moon (2006)
  • Kiss & Blog (2007)
  • Saving Zoë (2007)
  • Cruel Summer (2008)
  • De onsterfelijken serie:
    • Evermore (2009)
    • Blauwe maan (2009)
    • Schaduwland (2009)
    • Duistere Vlam (2010)
    • Nachtster (2010)
    • Lotusbloem (2011)
  • Lees verder op Wikipedia