Boek
Nederlands

Met zonder gluten : met liefde zonder gluten

Alexandra Besel (auteur)
+1
Met zonder gluten : met liefde zonder gluten
×
Met zonder gluten : met liefde zonder gluten Met zonder gluten : met liefde zonder gluten

Met zonder gluten : met liefde zonder gluten

Ben je allergisch of intolerant voor gluten? Met de recepten uit Zonder gluten krijg je genoeg inspiratie om te kunnen genieten van de heerlijkste zoete en hartige gerechten, van ontbijt en tussendoortjes tot hoofdgerechten en desserts.

Genieten zonder gluten
Ben je allergisch of intolerant voor gluten? Met de recepten uit Zonder gluten krijg je genoeg inspiratie om te kunnen geni
Extra onderwerp
Informatieve werken
Titel
Met zonder gluten : met liefde zonder gluten
Auteur
Alexandra Besel
Taal
Nederlands
Uitgever
Haarlem: Becht, 2019
125 p. : ill.
ISBN
9789023015598 (paperback)

Besprekingen

Het tweede boek in de reeks 'met/ zonder'. Na 'Met zonder zuivel' (2018)* behandelt dit boek in klein formaat het koken en bakken zonder gluten. De opzet is dezelfde. Een korte inleiding over het glutenvrije dieet met praktische aanwijzingen. Al gaat het advies om niet in een oven te bakken waar ook glutenbevattende producten zijn bereid wel ver. Zo ontmoedig je de mensen die iemand met een glutenvrij dieet willen verrassen. Heel handig zijn de aanwijzingen om zelf een goede bakmix samen te stellen. De verhouding vezelrijk meel/zetmeel is erg belangrijk voor het eindresultaat en deze kennis maakt het mogelijk te variëren. Bij ieder recept is vermeld of het allergenen bevat. Ook geeft de auteur aan hoe je de gerechten vegan maakt en waar je eieren door kunt vervangen. Het boek bevat recepten voor ieder moment van de dag. Van ieder recept zijn zowel de ingrediënten als het eindresultaat gefotografeerd. Een vrolijk en praktisch boek met heel veel inspirerende recepten. Met register.