Dvd
Nederlands

Het verkleedfeest

Aimé Anthoni (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur), Walter De Donder (acteur)
Twintig verhaaltjes met de avonturen van kabouter Plop, kabouter Klus, kabouter Kwebbel en kabouter Lui
Onderwerp
Kabouters
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2010
1 dvd-video
Speelduur
ca. 100 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233126010

Besprekingen

De Vlaamse kinderserie Kabouter Plop van Studio 100 wordt uitgezonden door VTM en de TROS. Deze dvd bevat twintig avonturen van Kabouter Plop en zijn vrienden, waaronder kabouter Kwebbel, kabouter Lui en kabouter Klus. Zij wonen in paddestoelen en beleven allerlei alledaagse avonturen. Hun grote kaboutermutsen laten duidelijk zien hoe ze zich voelen. De makers van Studio 100 willen jonge kinderen een overzichtelijke en veilige wereld tonen en daarmee een gevoel van geborgenheid geven. Volwassenen vinden de avonturen van de kabouters vaak oubollig en voorspelbaar, maar bij de Vlaamse en Nederlandse kleuters zijn ze al jaren erg populair.

Over Aimé Anthoni

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Frevex

Aimé Anthoni (Wilrijk, 10 april 1948) is een Belgisch acteur en schrijver. Hij is vooral bekend door zijn rol als Kabouter Klus, in de kinderserie Kabouter Plop.

Theater

Soloshows in Plopsaparken

Aimé Anthoni vertolkt sinds de opening van Plopsaland De Panne zijn rol als Kabouter Klus uit de serie Kabouter Plop jaarlijks in de parken van pretparkengroep Plopsa. Hij treedt hedendaags nog steeds solo of met een medeacteur op in Plopsaland De Panne in het Proximus Theater, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en in het verleden in Plopsa Coo. In dat laatste wordt hij sinds enkele jaren vervangen door zijn spiegelacteur uit de Waalse versie van Kabouter Plop: Lutin Plop. Veel soloshows worden samen met Aimé Anthoni geschreven en geregisseerd door Chris Corens.

Filmografie

Speciale afleveringe…Lees verder op Wikipedia

Suggesties