Dvd
Nederlands

De muziekkampioen

Aimé Anthoni (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur), Walter De Donder (acteur)
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2008
1 dvd-video
Speelduur
ca. 60 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Registratie van de voorstellingen op 16 februari 2008 in Chassé Theater te Breda
EAN
5414233904298

Besprekingen

Kabouter Plop en zijn vrienden zijn niet alleen in de bioscoop en op televisie te zien maar treden ook regelmatig op in de theaters. In 2008 speelden zij in Nederland en België de show 'De muziekkampioen'. In het verhaal geeft kabouter Amadeus een concert, en een van zijn kaboutervrienden mag daarin meedoen, maar wie? Plop, Kwebbel, Klus en Lui doen in de Grote Muzikale Kabouter Test allemaal heel erg hun best om uitverkozen te worden. De winnaar wordt uiteindelijk bepaald door de kinderen in het publiek. Kabouter Amadeus wordt gespeeld door Frans Bauer die niet lijfelijk aanwezig is, maar in zijn kabouterpakje op een groot scherm regelmatig voorbij komt. Tussendoor zingen ze de bekende Plop-liedjes zoals de regendans, het Ploplied, Sjoebidoebidabidee en de Kabouterdans. Deze dvd bevat de registratie van de theatervoorstelling in het Chassé Theater, Breda op 16 februari 2008. Voor alle Plop-fans.

Over Aimé Anthoni

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Frevex

Aimé Anthoni (Wilrijk, 10 april 1948) is een Belgisch acteur en schrijver. Hij is vooral bekend door zijn rol als Kabouter Klus, in de kinderserie Kabouter Plop.

Theater

Soloshows in Plopsaparken

Aimé Anthoni vertolkt sinds de opening van Plopsaland De Panne zijn rol als Kabouter Klus uit de serie Kabouter Plop jaarlijks in de parken van pretparkengroep Plopsa. Hij treedt hedendaags nog steeds solo of met een medeacteur op in Plopsaland De Panne in het Proximus Theater, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en in het verleden in Plopsa Coo. In dat laatste wordt hij sinds enkele jaren vervangen door zijn spiegelacteur uit de Waalse versie van Kabouter Plop: Lutin Plop. Veel soloshows worden samen met Aimé Anthoni geschreven en geregisseerd door Chris Corens.

Filmografie

Speciale afleveringe…Lees verder op Wikipedia

Suggesties